Kozí a ovčí jogurty jako z Francie

Bon Lait znamená francouzsky „dobré mléko“, ale pod tímto jménem se ukrývá také gurmánská minimlékárna z Moravy, za kterou stojí dva veterináři, Michaela a Lukáš Hlubkovi. Založili chov sánských koz a českých ovcí, z jejichž mléka vznikají gurmánské pochoutky té nejvyšší kvality. Sánské kozy jsou totiž speciálně vyšlechtěné tak, aby dávaly mléko skvělé kvality i chuti a zároveň s minimálním kozím aromatem, které bývá pro řadu konzumentů překážkou. Mlékárna klade na první místo spokojenost zvířat, a ta pak produkují více chutnějšího mléka. I díky tomu se mohou chlubit mezinárodním certifikátem kvality a bezpečnosti IFS.

Mezi delikatesy, které v Bon Lait vyrábějí, patří neodmyslitelně ovčí a kozí jogurty. Ty kozí jsou z mléka sánských koz a ovčí pochází z čerstvého plnotučného mléka francouzských ovcí Lacaune. Všechny jogurty vznikají s důrazem na čistotu a hygienu, což zaručuje jejich minimální aroma a zároveň lahodnou chuť. I neochucené jogurty jsou příjemně nasládlé díky vychytané době fermentace. Ochucené jsou zase slazeny s nižším obsahem cukru podle aktuálních trendů zdravého stravování. Kozí i ovčí jogurty se pyšní označením GMO Free, kdy zvířata nejsou krmena žádnými geneticky modifikovanými potravinami. Produkty neobsahují konzervanty, zahušťovadla, nestandardizovaná mléka a přidané tuky – prostě přírodní jogurty. Kozí a ovčí jogurty z minimlékárny Bon Lait různých příchutí si můžete koupit spolu s dalším nákupem na Košík.cz.